woensdag 4 maart 2009

Boltaart workshop

Gisterenavond weer een workshop gevolgd bij de taartwinkel in Den Bosch! Deze keer maakten we een boltaartje, wat leuk om te doen!! Ga ik dus zeker vaker proberen :) Natuurlijk tussendoor weer wat foto's gemaakt:
De Ingrediënten bij elkaar (ongeveer dan)
Tijdens het vullen, hier zie je slagroom en frambozen, jummie!
De taart is 'vol', nu laten we 'm even staan om in de vorm te komen.
Maar we moeten natuurlijk wel bezig blijven, dus dit stuk marsepein gaan we een kleurtje geven...
jawel, rood! :)

Dan kunnen we de taart gaan 'storten', mooi rond hè!?

Besmeerd met botercreme, zo hecht de marsepein wat beter.
De marsepein helemaal uitgerold en over de vorm gelegd.... even een beetje glad maken....
En dan versieren!


Tadaa!!! Het eindresultaat......

6 opmerkingen:

Marcia Hamelijnck zei

Oh nou zie ik hier "how" de cake is :-)!
Ziet er leuk uit!!!! Kan haast niet wachten tot 14 maart!

Bye bye

Evi zei

Dat ziet er lekker en leuk uit!!

Lisetta zei

Klaartje je bent de beste taartenbakster van het hele kabouterbos lol....

Audrey zei

YUMMIE! Is ie ook zo lekker als tie er uit ziet?

Anoniem zei

Oooh zo leuk. Dit ga ik misschien eens volgend weekend uitproberen.
Heb jij iets speciaals op je marsepein gedaan om die zo mooi te krijgen?

Veel liefs
Ineke

Kaatje zei

Hi,

Die boltaart ziet er geweldig uit!!
Kun je mij nog een eindje op weg helpen...ik nog een paar vragen.

- wat voor cake gebruik je voor dat boltaartje? AH cake of zo
- Hoe blijft de eerst laag cake aan de tweede plakken?
- Hoe komt alles zo mooi in vorm en valt het niet uit elkaar als het uit het kommetje komt???

Met je foto's kom ik al een heel eind. Wellicht kun je me nog van een paar antwoorden voorzien voordat ik " aan de slag "ga!

Alvast bedankt,

Gabriella

P.s. woon te ver weg van die taarten winkel anders wat ik er zeker een workshop gaan volgen.
Wat een leuke hobby!!