zondag 1 maart 2009

Shoppen in Arnhem

Gisteren gezellig een dagje gaan winkelen in Arnhem met Anita en Anne, Wat een leuke winkeltjes hebben ze daar! Hier een kleine modeshow van Anne, hihi!

Zoals ik al zei zijn er in Arnhem veel hele leuke winkeltjes, hier een paar linkies:

Coming Soon Arnhem: Een hele leuke design winkel met kunst, design en mode. De bank uit de slideshow stond voor deze winkel, errug leuk!!!

lief! Babywear and Lifestyle: hier hebben ze errug leuke babykleding en ander baby-hebbedingetjes. Ook leuk om cadeau te geven natuurlijk! :)

van mij: Een winkeltje om even in te snuffelen, ze hebben wat kinderkleding, maar ook cadeauartikelen, wat servies, kortom vanalles wat je wilt (moet) hebben!

La Don-Don: Hier vind je vrolijke woondecoraties, quilts, speelgoed, lampen, servies en meer! Weer een erg hoog heb-gehalte...

Dille & Kamille: Hier vind je alles voor huis, tuin en keuken. :)

Koffiehuis het hemelrijk: Een knus, gezellig koffiehuis met bijvoorbeeld een hele grote antieke vitrinekast vol met prachtige oude koffiepotten. En errug lekker gebak, weet ik uit ervaring... ;)

Zilli Caffé- Trattoria-Bar: Heerlijk gelunched!

4 opmerkingen:

Anita zei

Haaaaaa mooi gemaakt Klaartje.
Het was weer keigezellig!

Marcia Hamelijnck zei

Leuke slide! Die Anne die kan er wat van :-)!
Ga binnenkort ook maar eens een keertje naar Arnhem!

Annes Art zei

Zo wat een verrassing hihi!!Ja het was echt kei gezellig!!

Evi zei

Bedankt voor alle leuke linkjes!
Jammer dat ik er niet bij was :(. Wel goed voor jullie, want ik was tijdens de modeshow wrs in slaap gevallen. Uhh, van de slaap dan he hihi....de kleren van Anne zien er erg leuk uit!!