maandag 26 oktober 2009

Cultureel dagje

Gisteren een cultureel dagje 'gedaan' met Denise. En meteen ook haar verjaardag van vandaag gevierd natuurlijk! Ik werd al ontvangen met een lekkere brunch, jum jum!

Daarna zijn we doorgegaan naar het Noord Brabants Museum in Den Bosch.
Daar was o.a. een tentoonstelling van de aquarellen van Marjolein Bastin te zien, erg mooi. Hieronder een foto van haar werktafel en daarachter wat werken. Beeeeetje lastig fotograferen door het glas heen, hihi!

Toen we alles bekeken hadden zijn we even naar the chocolate company gelopen voor (natuurlijk!) een kop warme chocolade melk met een brownie, lekkerrrrrrrrrrrrrrr!!!
***
Daarna nog meer cultureels; met de trein ( en een grooooooooooooooote omweg door werkzaamheden :( ) naar Utrecht, naar de Musical Joseph. Daar wert ik na afloop in de zaal ineens aangesproken door een medewerkster: "mevrouw, we hebben u net foto's zien maken", Wat!? Nou, dat dacht ik niet hoor! Dat was achter ons! Gelukkig ging ze toen ook snel door naar achter. Ook voor ons was een andere medewerkster al met iemand 'bezig' die foto's had gemaakt. Een goede actie wat mij betreft, er wordt duidelijk aangegeven dat het niet mag, dus tja....

Daarna snel de jassen opgehaald en naar de trein gelopen, want we mochten weer een uurtje omrijden :( Het was gelukkig wel lekker rustig zoals je ziet........ :)
Het was gezellig!!

Geen opmerkingen: