maandag 17 augustus 2009

Lost in Austen

In de zomer zendt de NCRV al een aantal jaren Kostuumdrama's uit. En laat dat nu één van mijn 'tics' zijn.... Vanaf vanavond zenden ze een modern kostuumdrama uit; 'Lost in Austen'.
Hier gaat het over: (gekopieerd vanaf de site van de NCRV)

Vanaf maandagavond 17 augustus wordt de vierdelige Britse dramaserie Lost in Austenuitgezonden. In deze serie wisselen de Britse Amanda Price uit het London van nu en het personage Elizabeth Bennet uit Pride & Prejudice van elkaars levens. Letterlijk!Lost in Austen
De Engelse bankmedewerkster Amanda Price is niet gelukkig met haar leven en haar vriend. Maar thuis kan ze zich heerlijk in de wereld van Jane Austen verliezen. Amanda’s favoriete boek is de roman Pride & Prejudice, waarin het hoofdpersonage Elizabeth Bennet verliefd wordt op Mister Darcy. Plotseling treedt het romanpersonage Elizabeth door een soort mysterieuze teleport Amanda’s badkamer binnen. Amanda en Elizabeth ruilen van elkaars wereld, letterlijk! Maar haar nieuwe leven in het 19e eeuwse Engeland bij de familie Bennet blijkt toch ingewikkelder dan Amanda had gedacht.

En natuurlijk ff een trailertje opgezocht op You Tube:


Het verhaal lijkt me in eerste instantie wat flauw, maar mijn nieuwsgierigheid gaat het winnen, en ik ga toch eens kijken vanavond :)

Geen opmerkingen: