zaterdag 13 juni 2009

Theater Wish-list

ik ben gek op het theater, maar helaas ben ik afgelopen seizoen niet zo vaak geweest. Daar wil ik komend seizoen weer even verandering inbrengen. Hier is mijn theater wensen lijstje voor het komend seizoen.... er is kans dat 'ie nog groeit, haha!

* Mama Mia! de musical; niet gezien toen deze in Utrecht draaide omdat het me niet zo aansprak. Maar ja..... de film was wel errug leuk, dus denk dat ik er nu wel heen ga.... :)

* Mary Poppins; Deze staat hoog op mijn lijstje! Het lijkt me echt een hele leuke musical, en ik heb nu al zin in het programma 'Op zoek naar.... Mary'. Hier een filmpje van een optreden van de Britse Cast op het Musical Awards Gala.


* Disney Sing-a-Long; Meezingen met nummers uit disney films en musicals!? I'm in! Hoewel..... waarschijnlijk ga ik play-backen, is beter......... ;)

* 'Wilde jaren' van Boudewijn de Groot; Mooie stem, en veel mooie nummers..... eigenlijk wil ik 'm wel een keer live zien, maar helaas...... hij is al uitverkocht bij beide theaters in de buurt..... Dus dan maar even een filmpje van You Tube geplukt :)


* Hairspray; ben erg benieuwd! :)

* Love me tender/all shook up; Tja, wie vind Elvis nu niet leuk!? ok, de musical gaat niet over Elvis, maar is wel met zijn muziek. Leuke hoofdrolspelers erbij, dus ja..... wil ik wel zien :)

* Simone's Songbook van Simone kleinsma: Vorig seizoen gezien, maar het was wel heel leuk! en de show is hier en daar veranderd, dus wie weet...... Hier een mooi nummer wat ze ook in de show zong: Stille lief.* 'Nobody's Tune' van Wouter Hamel: Ook gezien vorig seizoen, en ook voor herhaling vatbaar.... dus er wordt nog over nagedacht!

* De Brontë Sisters; een toneelstuk over deze drie zussen die allemaal één of meerdere boeken hebben geschreven. Ook nog een twijfelgeval, maar spreekt me wel aan.

Valt best mee hè!? haha! Ben benieuwd wat ik allemaal ga zien, jullie horen het vast nog! :)

3 opmerkingen:

Anita zei

Zoooooooo heeeeeeee wat een lijst!!!!!
Denk je dat er nog tijd overblijft voor onze maandelijkse hobbyavondjes???
In ieder geval heel veel plezier met de te bezoeken musicals.

Lisetta zei

Zo Klaar, da's beter als zo heel veel....lol.
Wel kei leuk hoor. Doen!!! zou ik zeggen.

Annemarieke zei

die mary poppins lijkt me wel wat....nog ff oefenen en ik kan meedoen met de show op zoek naar....